Heb je het gevoel dat jij en je partner uit elkaar groeien? Dat er steeds minder écht contact is tussen jullie? Verzanden jullie vaker dan je wilt in ruzies en verwijten?

Groeien in je relatie

Relatietherapie kan helpen de negatieve spiraal te doorbreken en de weg terug te vinden naar de liefde. Ook als er niet zoveel aan de hand is, maar je je relatie verder wilt verdiepen ben je zeer welkom. We begeleiden jullie graag naar de volgende stap en nog meer verbinding in jullie relatie.

Relatietherapie door een man én een vrouw

Wij ervaren het als een grote rijkdom dat we samen relatietherapie kunnen geven. En wij zien dit ook als de beste manier om jullie te helpen.

Relatietherapie vraagt zowel aandacht voor jullie als stel als voor jullie individueel. Door samen de relatiesessies de geven, werken we zorgvuldig en efficiënt aan de patronen die tussen jullie zijn ontstaan én aan jullie individuele stuk hierin.

Vanuit vrouwelijk én mannelijk perspectief.

“De sfeer bij Henk en Andriette is veilig, respectvol en warm. Samen verzorgen ze voor beide partners de bedding, waarbij zowel het mannelijke als het vrouwelijke erkend wordt. Ze doen dit met humor en delen waar nodig ook eigen ervaringen. Vanuit die basis konden wij goed voelen wat nodig was, en durfden wij uit de comfort zone te stappen. Henk en Andriette hebben ons helpen groeien, individueel en als stel.”

Rem en Ils


Naar hernieuwd vertrouwen en een gezonde verbinding


Negatieve spiraal
Als je het gevoel hebt dat het momenteel niet goed gaat, kan het zijn dat het negatieve proces waarin jullie zitten al een tijdje bezig is. Of misschien hebben jullie een tegenslag te verwerken waar jullie heel verschillend mee omgaan.

Naar inzicht en nieuw gedrag
Als jullie allebei bereid zijn naar de patronen te kijken die zijn ontstaan, dan begeleiden we jullie graag in jullie zoektocht naar hernieuwde verbinding. In een aantal sessies onderzoeken we samen wat er speelt, op welke wijze jullie communiceren en welke belemmerende patronen zijn ontstaan.

Weer liefde kunnen voelen
Door meer en doorvoeld inzicht in de oorsprong van gedragspatronen van elkaar, ontstaat meer acceptatie van de ander. Dat geeft ruimte en effent de weg om de liefde weer te kunnen voelen. Doorgaans is de liefde namelijk helemaal niet weg; we kunnen er alleen even niet meer bij.

"Not everything that is faced can be changed,but nothing can be changed until it is faced."

— James Baldwin