Andriëtte Nommensen en Henk van Zeijts

Wij, Andriëtte en Henk, zijn zelf al meer dan 35 jaar liefdespartners. We hebben samen twee geweldige jongvolwassen kinderen, die het ouderlijk nest inmiddels hebben verlaten. We beschouwen het als een geschenk dat we samen een praktijk runnen en mensen zowel individueel als binnen hun relatie kunnen begeleiden op hun pad. Naast ons 'samen' zijn we uiteraard ook twee individuen.

Andriëtte

Mijn naam is Andriëtte Nommensen. Samen met Henk hebben we twee geweldige jong volwassen kinderen, die het ouderlijk nest inmiddels hebben verlaten.

Als puber droomde ik van het ondersteunen van bevlogen mensen in ontwikkelingslanden. Ik verlangde naar een rechtvaardigere wereld. Ik heb mij jarenlang ingezet voor betere arbeidsomstandigheden wereldwijd.

Mijn verontwaardiging over misstanden bracht mij naar het pad van de yoga en bij de mensenrechtenacvist en zen leraar Thich Nhat Hanh. De boodschap ‘Peace in oneself, peace in the world’ initieerde een innerlijke reis, waar ik me bewust werd van mijn eigen patronen en beperkingen.

Bewuster worden van mijzelf en hierin vrijer bewegen zijn voor mij van wezenlijk belang. Evenals humor en lichtheid. Mijn yoga opleiding, Alandi, Ayurveda, de opleiding tot lichaamsgericht Boswijk therapeut, de opleiding bij Phoenix tot relatietherapeut en de opleiding Traumaseksuologie bij Excetra zorgden voor het ontwaken en ontwikkelen van een nieuw verlangen bij mij om anderen te begeleiden in hun zoektocht naar meer vrijheid.

Over mij als persoon krijg ik vaak te horen dat ik integer, in balans en geduldig ben en goed aanvoel wat iemand nodig heeft.

Henk

Voor mij, Henk van Zeijts, is ‘vrije ruimte’ een belangrijk begrip in mijn leven. Dit gaat voor mij over het je vrij kunnen bewegen in en verhouden tot de wereld om je heen. Jezelf kunnen zijn en blijven – wat er ook om je heen gebeurt.

Uiteraard is dat ook voor mij een uitdaging. Door mijn ervaringen op het gebied van creativiteit, improvisatietheater, NLP, systemisch- en lichaamsgericht werk en mindfulness en door mijn opleiding bij het Boswijk Instituut heb ik hierin meer rust kunnen ontwikkelen en lukt het mij nu veel beter om bij mezelf te blijven.

Ik heb me geschoold tot psychosociaal therapeut, de opleiding Psychosociale Medische Basiskennis gedaan en ben bij Phoenix aanvullend opgeleid voor het geven van relatietherapie.

Naast het geven van (relatie)therapie geef ik trainingen, waarbij ik graag werk met ervaringsgerichte werkvormen, waaronder Terugspeeltheater. Daarnaast besteed ik veel tijd aan mijn grote muziekpassie – als trompettist in verschillende jazz/funk bands.

"You can not direct the windsbut you can adjust the sails"

— Jon Kabat Zinn

Registraties Andriette Nommensen

NFG Registerlid VPMW
NFG registratienummer: 8538
RBCZ registratienummer: 190392R
AGB-Code A.M.Nommensen: 90103537
AGB-Code praktijk: 90093512

Registraties Henk van Zeijts

NFG Registerlid VPMW
NFG registratienummer: 9812
RBCZ registratienummer: 230411R
AGB-Code H. van Zeijts: 90116962
AGB-Code praktijk: 90093512