Draai je voor jouw gevoel in cirkeltjes rond?Bots je elke keer weer tegen hetzelfde aan in relaties met andere mensen?Heb je moeite met keuzes maken? Wil je veranderen maar weet je niet hoe?

Samen op (jouw) pad

En het allerbelangrijkste: ben je bereid om ernaar te kijken, sta je ervoor open om samen op onderzoek te gaan? Wij begeleiden je graag op deze weg op zoek naar meer ruimte voor jou. Zonder oordeel en met respect voor jouw verhaal. Je krijgt inzicht in wat je drijfveren zijn, je verlangens en wat je daarin beperkt. Je gaat voelen wat er speelt en waar het zich heeft vastgezet. Door het waarnemen van deze patronen ontstaat een nieuwe, helende beweging.


Naar doorvoeld inzicht en innerlijke rust


Leergeschiedenis
We hebben allemaal in ons volwassen leven al heel wat meegemaakt. We hebben – vaak onbewust – besluiten genomen over dingen die we prettig vinden en dingen die we niet meer willen meemaken.

Patronen
Jouw gedragspatronen zijn daaruit ontstaan en zijn daar goed op afgestemd. Dat is behalve nuttig soms ook lastig. Automatische patronen zijn soms hier en nu helemaal niet meer nodig en alleen nog maar belemmerend. Door jouw patronen te onderzoeken en bewust te ervaren, kunnen je fundamentele – vaak onbewuste – overtuigingen veranderen.

En dat verlicht en verruimt.

Werkwijze
Op basis van jouw vraag of thema kijken we per sessie wat er in het hier en nu bij je speelt, waar je last van hebt of waar je behoefte voelt om in te groeien. Samen verkennen we jouw patronen door bijvoorbeeld te kijken naar wat er bij jou gebeurt in interactie met anderen. Daarvoor zijn verschillende oefeningen en werkvormen, die we, afhankelijk van wat er nodig is en wat past bij jou, inzetten.

Evaluatie
Na circa 6 sessies bespreken we de voortgang, zodat we samen weten waar we staan en of we goed ‘on track’ zitten.